top of page
Приватбанк отримує чергову партію ПОС терміналів Verifone Vx520

Департамент платіжних систем

15.01.2020

Приватбанк заказав та отримав чергові 7,5 тис терміналів моделі Vx520 від світового лідера у платіжному обладнанні компанії Verifone Inc. (США)

Компанія Verifone Inc спільно зі своїм дистриб’ютором, українською компанією Сервус Сістемз Інтегрейшн, виконала чергове замовлення банку на поставку ПОС терміналів. Термінали моделі Vx520 обладнані усіма необхідними пристроями для швидкої та надійної обробки безготівкових операцій, включаючи підтримку безконтактних операцій як за допомогою карток, так і за допомогою пристроїв за безконтактною технологію ApplePay, GPay. Строк використання цієї моделі терміналу платіжними системами встановлено до 30 березня 2030 року, що дасть змогу їх використання упродовж майже 10 наступних років. Платіжне програмне забезпечення SSI SmartPOS_EMV, яке розробляє та підтримує наша компанія для цих терміналів, має міжнародний сертифікат PA DSS, забезпечує прийом усіх платіжних засобів та дозволяє банк швидко впроваджувати інноваційні сервіси для своїх партнерів у торговій мережі, а також для власників платіжних засобів.

За даними статистики процесингу банку, якщо в мережі POS-терміналів звичайними картками щоденно клієнти оплачують 1 млн покупок, то за допомогою NFC-пристроїв – смартфонів або смарт-годинників – щодоби оплачується 310 тисяч покупок. Кожна шоста оплата в мережі терміналів банку здійснюється клієнтами також безконтактно – за допомогою безконтактних банківських карток. Загалом щодня майже половину покупок клієнти ПриватБанку здійснюють безконтактно. У мережі банку працює понад 220 тисяч торгових терміналів, 70% з яких дозволяють сплачувати безконтактно.

bottom of page