top of page
КПВВ з Кримом обладнано електронною чергою

Департамент систем керування чергою

15.02.2020

У сервісному центрі надання послуг на адміністративній границі з Кримом впроваджено електронну систему управління чергою, яка була профінансовано за рахунок коштів USAID.

У рамках проекту по реконструкції контрольно пропускних пунктів в’їзду-виїзду у Крим компанією Сервус Сістемз Інтегрейшн у центрі надання адміністративних послуг встановлено необхідне обладнання для системи електронної черги, яка дозволяє забезпечити комфортне та цивілізоване обслуговування громадян України, у том числі і для тих, хто проживає на тимчасово окупованих територіях. Ц центрі вдосконалення обслуговування також впроваджено і систему попередньої реєстрації для надання послуг, що дозволяє заощадити час відвідувачів та спланувати роботу співробітників.

«Забезпечення комфорту та уваги до громадян, які вимушені проживати на тимчасово окупованих територіях, це один із пріоритетів нашої держави, тому і наша компанія внесла свій вклад до цієї справи», - зазначив Дмитро Айдан, курівник департаменту систем управління чергою.

bottom of page