top of page
Е-Квиток киянина у надійних руках

Сервісний департамент

05.12.2019

Компанію Сервус Сістемз Інтегрейшн вибрано переможцем тендеру КП «ГІОЦ» на обслуговування автоматів самообслуговування для продажу та поповнення електронного квитка у м. Києві.

КП «ГІОЦ», яку є оператором системи електронного квитка у місті Києві, вибрало компанію Сервус Сістемз Інтегрейшн у якості сервісного партнеру, який має забезпечити якісне та швидке відновлення працездатності автоматів самообслуговування, які розташовані по всьому місту. Персонал з відповідною кваліфікацією, наявність рекомендацій від існуючих клієнтів, найбільш приваблива економічна пропозиція – усе це стало запорукою перемоги у публічному тендері на ці послуги. «Вибір нашої компанії - це не тільки свідчення бездоганного сервісного обслуговування, яку наша компанія надає декільком десяткам банків та інших замовників, але і велика відповідальність перед киянами за безперервну роботу автоматів по продажу та поповнення е-квитка», - зазначив Олександр Деребенко, керівник сервісного департаменту компанії.

Комунальне підприємство "Головний інформаційно - обчислювальний центр" (КП Г І О Ц), створене у 1963 році, спираючись на сучасні технології та кращий світовий досвід бере участь у інформатизації практично всіх галузей міського господарства. Підприємство надає інформаційно-обчислювальні послуги високого рівня, впроваджує та супроводжує сучасні програмні комплекси, забезпечуючи оперативну підтримку всіх змін у законодавстві, стійкість і надійність.

bottom of page